Arhiva
PRIVREDNE VESTI | 15. Mart 2018. | 16:09
CANSEE objavljuje javni poziv za učešće na LEADER projektu Srbija 2018

CANSEE Kanadsko-srpsko poslovno udruženje objavljuje javni poziv za učešće na poslovnom edukativnom LEADER projektu Srbija 2018. Broj slobodnih mesta za pohađanje besplatnog LEADER programa je ograničen na 40 polaznika.
Richard Ivey poslovna škola Univerziteta Zapadni Ontario u Kanadi organizuje internacionalni LEADER projekat još od 1991. godine, a koji se trenutno održava u osam zemalja širom sveta. Svaki od kurseva je koncipiran u vidu radionica u stilu MBA programa, kreiranih sa ciljem da osposobe preduzetnike da uspešno razviju svoje poslovne ideje i startap kompanije.
 
Ko treba da se prijavi?
 
Preduzetnici, menadžeri, vlasnici preduzeća ili mladi profesionalaci koji posluju lokalno, a razmišljaju globalno, i pritom zainteresovani da uspešno ostvare svoje poslovne ideje.
 
Šta će se naučiti?
 
Kurs obuhvata savremene marketinške, računovodstvene i liderske veštine, menadžment u internacionalnoj i multikulturalnoj poslovnoj sredini, a pokriva i veštine za kreiranje i prezentovanje biznis plana i analitičko strateško promišljanje.
 
Kada i gde se održava?
 
LEADER projekat će se održati u Beogradu od 7. do 18. maja 2018. godine, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.
 
Šta je potrebno za prijavu?
  1. Formular za prijavu
  2. Biografija do 200 reči, na engleskom jeziku (koja će, za one koji budu primljeni, biti publikovana u LEADER projekat katalogu učesnika)
  3. Slika u koloru (koja će, za one koji budu primljeni, biti publikovana u LEADER projekat katalogu učesnika)
Kako da se prijavi?
 
Zainteresovani da učestvuju u LEADER projektu u Srbiji treba da pošalju kompletnu prijavu na ana.simic@cansee.biz
 
Prijave su otvorene do petka, 6. aprila 2018. godine.
 
Na razgovor će biti pozvani samo kandidati koji uđu u uži izbor. 
 
O programu:

Ciljevi obuke su da polaznici nauče poslovne i preduzetničke koncepte kroz studije slučaja, da budućim menadžerima i preduzetnicima obezbedi alate, da im ukaže na misaone procese i da im obezbedi sposobnost donošenja odluka kako bi podstakli značajnu promenu u svojim lokalnim ekonomijama, promovisanje kulturne razmene, upoznavanje polaznika sa savremenim marketinškim, računovodstvenim i liderskim veštinama, menadžmentom u internacionalnoj i multikulturnoj poslovnoj sredini, kao i savladavanje veštine prezentovanja biznis plana i analitičkog razmišljanja. Seminar se održava treći put zaredom.