PKSPKS-RPKSrbijaSvetIzdvajamo
 
Arhiva
PRIVREDNE VESTI | 24. Decembar 2014. | 15:12
Novogodišnji prijem za novinare u PKS

Pred nama je složen proces modernizacije i biće nam neophodna podrška medija, kako bi javnosti i privrednicima na pravi način predstavili prednosti reformi i uspostavljanja jedinstvenog komorskog sistema, rekao Marko Čadež, novoimenovani predsednik PKS, obraćajući se medijima

 

Marko Čadež, novoimenovani predsednik PKS, obraćajući se medijima na tradicionalnom novogodišnjem prijemu, ukazao je na veliku ulogu i značaj  podrške medija u procesu reforme komorskog sistema Srbije.

Pred nama je složen proces modernizacije i biće nam neophodna podrška medija, kako bi javnosti i privrednicima na pravi način predstavili prednosti reformi i uspostavljanja jedinstvenog komorskog sistema, rekao je Čadež. Predstavnicima medija poželeo je srećnu Novu godinu i uspešnu  saradnju sa PKS.

Milivoje Miletić, predsednik Privredne komore Beograda i doskorašnji v.d predsednika PKS, zahvalio je novinarima na dobroj saradnji u protekloj godini, na korektnom i odgovornom izveštavanju o aktivnostima najveće asocijacije srpskih privrednika. Miletić je Čadežu poželo uspešan rad i da nastavi put modernizacije srpske privrede kroz reformu komorskog sistema. 

Novogodišnjem prijemu u PKS prisustvovao je veliki broj predstavnika elektronskih i štampanih medija, novinskih agencija i portala.