Organi PKS
RUKOVODSTVO
KABINET PREDSEDNIKA
GENERALNI SEKRETAR
DIREKTORAT ZA PRAVNE POSLOVE
Direktorat za ljudske resurse i organizaciju
DIREKTORAT ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE
SEKTOR INDUSTRIJE
SEKTOR POLjOPRIVREDE
SEKTOR USLUGA
SEKTOR PREDUZETNIŠTVA
Sektor za pružanje podrške u zastupanju i zaštiti interesa članova
Sektor za strateške analize, analitiku, usluge, servise i pakete proizvoda
Sektor za međunarodne ekonomske odnose
Sektor za marketing i edukaciju
Sektor za finansijsko poslovanje i administraciju
Sektor za podršku članstvu i sistemu regionalnih privrednih komora (RPK) i Privredne komore Beograd (Komore glavnog grada)
Predsednik

Marko Čadež je predsednik Privredne komore Srbije (PKS), član Borda direktora Evrokomora (EUROCHAMBRES) iz reda zemalja van EU i predsednik Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma zapadnobalkanske šestorke.
 
Na funkciju predsednika PKS prvi put je izabran u decembru 2014, sa mesta potpredsednika zaduženog za modernizaciju komorskog sistema i direktora predstavništava Komore u Nemačkoj i Austriji. Skupština PKS poverila mu je, juna 2017, novi, petogodišnji mandat. Član je Ekonomskog saveta Razvojne agencije Srbije. Obavljao je  funkciju predsednika Upravnog odbora Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).
 
Stručnjak je za srpsko - nemačke odnose i komunikacije i jedan od osnivača i član UO Foruma Srbija-Nemačka.
 
Rođen je 1. juna 1977. godine u Beogradu. Školovao se u Nemačkoj, gde je 2001. diplomirao na Akademiji za marketinške komunikacije u Frankfurtu.
Od 2003. do dolaska u Privrednu komoru Srbije, radio je u Ambasadi Nemačke u Beogradu – gotovo deceniju kao portparol Ambasade. Bio je i koordinator nemačke medijske kuće Deutsche Welle za Srbiju i Crnu Goru i koordinator programa i savetnik za politička pitanja i komunikacije pri Fondaciji Konrad Adenauer u Beogradu.
 
Govori nemački i engleski.