U NAJAVI
Dan dobavljača Zapadnog Balkana

31. maj 2017, 09:00 časova, hotel Crowne Plaza, Beograd

Privredna komora Srbije, Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), predstavništva nemačke privrede na Zapadnom Balkanu (AHK) i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V), organizuju jednodnevni B2B skup „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u regionu Zapadnog Balkana“  u okviru kojeg će se 142 kompanije iz regiona sastati sa 24 nemačke firme zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz Srbije i regiona.
Učesnicima skupa obratiće se direktor Sektora za ekonomske odnose sa inostranstvom PKS Nenad Đurđević, predsednik AHK Srbija Ronald Zeliger, izvršni direktor Upravnog odbora AHK Srbija Martin Knap.
Zainteresovane nemačke kompanije pretežno su iz oblasti metaloprerade, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, elektroindustrije.
Ovogodišnja, treća „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u regionu Zapadnog Balkana’’, prvi put se, posle Dortmunda i Minhena, održava, van Nemačke – u Srbiji.
Napomena:
Pre početka skupa u 08:40 sati predviđene su izjave za medije direktora Sektora za ekonomske odnose sa inostranstvom PKS Nenada Đurđevića , predsednika AHK Srbija Ronalda Zeligera, izvršnog direktora UO AHK Srbija Martina Knapa.
Kontakt u PKS: Miljana Srejić, E: miljana.srejic@pks.rs, T: 011 414 94 82