U NAJAVI
Konferencija "Transfer znanja od Nemačke prema Srbiji - doprinos dijaspore"

1. mart 2018, 10:00 časova, Sremski Karlovci, Fakultet za menadžment, Njegoševa 1a

Konferenciju organizuje Centralni savet Srba u Nemačkoj sa  partnerom Omladinskim savezom Srbije pod pokroviteljstvom Nemačke organizacije za tehničku saradnju (GIZ/CIM) i podršku PKS,  sa idejom da proizvođačima iz Srbije približi nemačko i tržište Evropske unije. Konferencija je u vidu aktivnog prenosa znanja usmerena na poljoprivrednike i sve preduzetnike iz Srbije koji žele da svoje proizvode i usluge plasiraju na nemačko i evropsko tržište uz podršku uspešnih privrednika iz dijaspore u Nemačkoj i Evropi.
 
Krajnji cilj ovog skupa je obostrana razmena informacija, podizanje nivoa znanja, ekonomsko osnažavanje privrednika u  korišćenju konkurentnih prednosti Srbije kao što su visokokvalitetni prirodni resursi i prednosti Nemačke u organizacionom i menadžerskom smislu.  Tokom konferencije upoznaćemo raznovrsne mogućnosti za srpske preduzetnike na nemačkom i evropskom tržištu, podsticanje umrežavanja i saradnja, šansa za aktivno uključivanje – bolji pristup informacijama i savetima, unapređenje znanja i kvalifikacija tržišno mladih preduzetnika u dijalogu sa velikim i uspešnim kompanijama, pojedincima i institucijama.
 
Prijava je on line na adresi http://zsdsrbija.com/sr/konferencija, uz molbu da se kontakt osobi (navedena ispod teksta) dostavi informacija nakon obavljene registracije radi kvalitetnije organizacije puta, i napomenu da će putni troškovi biti refundirani svim učesnicima konferencije (uz priloženu putnu kartu ili račun za utrošeno gorivo do 2.500,00 dinara).
 
Privredna komora Srbije pruža podršku  svojim članicama  u svim regionima  Srbije kroz edukativne programe, pravovremeno i kvalitetno informisanje. 
 
Kontakt:
Danica Mićanović
T: 011 33 00 944